Van Lier

Van Lier
Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte

 

Van Lier maakt al meer dan 200 jaar de mooiste schoenen. Zowel voor het comfort als voor het uiterlijk gaat Van Lier alleen voor de beste kwaliteit. Zo wordt er nog steeds zaken gedaan met leerfabrieken waar Van Lier 200 jaar geleden al zaken mee deed, want alleen met het beste leer kan Van Lier de schoenen maken die ze wil maken. Afhankelijk van de afwerking worden schoenen bruin of grijs, danwel zwart of blauw. Online kunt u bij ons terecht voor Van Lier boots, maar ook voor veterschoenen en geklede schoenen.

Van Lier Schoenen

Van Lier zorgt voor schoenen met een ultieme pasvorm en optimaal comfort. Het leer dat Van Lier gebruikt in de schoenen wordt vervaardigd in een uniek looiproces dat zo’n 100 dagen in beslag neemt. Dit proces geeft Van Lier schoenen haar unieke uitstraling. Daarnaast is het leer 100% biologisch afbreekbaar. Uiteraard is er ook oog voor de uitstelling. De stoere boots zijn er vaak in het bruin terwijl geklede schoenen en veterschoenen vaker in het grijs of zwart worden gemaakt. Ook blauw behoort tot de opties. Door de combinatie van pasvorm en uitstraling zijn Van Lier schoenen tot ver buiten de landgrenzen populair. Één van de favorieten is  de Van Lier 5371. Deze schoen is net als de Van Lier 5405 erg gewild.

Van Lier herenschoenen online kopen

Herenschoenen van Van Lier koopt u makkelijk online bij Belder Schoenen. Wij hebben veterschoenen, beklede schoenen en boots. Niet alleen van Van Lier schoenen, maar ook van andere merken hebben wij deze schoenen.  Zo hebben wij een ruim assortiment nette schoenen van Floris van Bommel, Van Bommel en Mephisto. Kijkt u ook eens in onze sale voor uitverkoop of leuke aanbiedingen. Wanneer u de schoenen vandaag bestelt voor 16:00 uur, heeft u ze morgen in huis. U kunt de Van Lier herenschoenen betalen via IDEAL en bij een bestelling boven de 49,95 wordt de bestelling gratis bezorgd.