Pikolinos

Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte

Pikolinos maakt mooie herenschoenen van leer. Draagcomfort staat hierbij centraal, maar ook aan originaliteit en uitstraling wordt aandacht besteedt. Naast herenschoenen is er  ook een brede collectie Pikolinos damesschoenen. De herenschoenen zijn gemaakt om lang te kunnen dragen zonder last te krijgen van de voeten. Voornamelijk de loafers zijn van alle gemakken voorzien, maar ook de slippers lopen geweldig. Wij hebben schoenen van Pikolinos in het bruin, blauw, grijs en zwart met verschillende zolen.  Pikolinos staat niet alleen bekend om haar schoenen, maar ook om haar respect voor de natuur. Zo worden bij de productie van Pikolinos Schoenen alleen ecologische materialen gebruikt en is het leer chroomvrij.

Pikolinos heren loafers

Pikolinos maakt  onder andere loafers en slippers voor heren. In deze loafers zijn mediterrane invloeden zichtbaar. Dat is logisch wanneer je weet dat Pikolinos en Spaans merk is. In Spanje zijn loafers ontzettend populair, mede omdat de schoenen zo comfortabel lopen. De loafers in het bruin zijn net als de andere loafers van Pikolinos een combinatie van uitstraling en comfort. Bij ons heeft u online keuze uit verschillende Pikolinos herenschoenen.

Pikolinos herenschoenen online shoppen

U wil Pikolinos herenschoenen online shoppen? In onze webshop kan dat! Er is keuze genoeg. Niet alleen hebben we loafers en slippers van Pikolinos, ook qua kleur hebben we een breed aanbod. Zo hebben we schoenen in het blauw of grijs, maar ook in het bruin en zwart. Heeft u liever andere schoenen dan Pikolinos? Bekijk dan onze eveneens Spaanse merken Magnanni of Panama Jack. In onze sale hebben we geregeld leuke aanbiedingen en uitverkoop van diverse merken en modellen. Bij Belder Schoenen heeft u genoeg keuze. Wanneer u vandaag voor 16:00 online bestelt, heeft u uw schoenen morgen al in huis.