Durea

Filter op
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Voetbed

Breedte


 Durea is een merk waarbij vakmanschap centraal staat. Doordat Durea het hele productieproces in eigen beheer heeft, bent u ook verzekerd van de beste kwaliteit wanneer u Durea schoenen koopt. Dit geldt zowel voor de sandalen als voor de sneakers, maar ook voor de enkellaarsjes en pumps of ballerina’s. Al deze schoenen hebben een comfortabele pasvorm waardoor ze lekker lopen. Daarnaast is er bij elke schoen oog voor de uistraling, zodat de schoenen van Durea er altijd mooi uitzien. Het motto van Durea is ‘’uit liefde voor je voeten’’ en dat merk je aan alles. Zo wordt er bij Durea schoenen rekening gehouden met de breedte van uw voet.

Durea schoenen

Durea schoenen, zoals sandalen of sneakers, houden rekening met de breedte van uw voet. Dat wil zeggen: ze zijn in verschillende wijdtematen verkrijgbaar. Of u nu smalle voeten heeft, extra brede voeten of een maat hier tussenin, Durea heeft goedpassende schoenen voor u. Doordat er alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt zijn de sneakers en sandalen van Durea kwalitatief erg goed en gaan ze lang mee. Om de levensduur te verlengen zijn er verschillende middelen om de schoenen of sandalen langer mee te laten gaan. Hierdoor worden de schoenen beschermd tegen bijvoorbeeld vuil en water.  Online hebben we een breed aanbod Durea sneakers, sandalen en andere schoenen.

Durea sandalen, sneakers en andere schoenen online shoppen.

In de webshop van Belder Schoenen hebben we een ruim assortiment aan sandalen, sneakers en andere schoenen van Durea. Al deze schoenen zijn een combinatie van uitstraling en kwaliteit. Liever een ander merk dan Durea? Kijk dan eens naar Fitflop of Pikolinos. Ook in de sale hebben we mooie schoenen.  Wanneer u voor 16:00 bestelt heeft u morgen de schoenen in huis. Betalen doet u via IDEAL en boven de 49,95 is het bezorgen van uw Durea schoenen zelfs gratis. Bestel ze daarom snel.